Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

"Τρελάθηκε" o Kατσαβάκης!!

Ποιος μικρός του Άρη γοήτευσε τον Έλληνα τεχνικό.
"Τρελάθηκε" o Kατσαβάκης!
Ο Μάκης Κατσαβάκης έχει μείνει σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την παρουσία των "μικρών" και φαίνεται από το χρόνο που τους έχει δώσει. Ένας από αυτούς όμως φαίνεται να είναι η αδυναμία του. Πρόκειται για τον Δημήτρη Σουνά.
Ολοι όσοι τοποθετήθηκαν στο Πράτο χαρακτήρισαν τη φετινή προετοιμασία ειδικών συνθηκών εξαιτίας της παρουσίας αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών που πέρασαν από αυτή τη δοκιμασία για πρώτη φορά στην κιαριέρα τους. Το μεγάλο στοίχημα για τον Μάκη Καττσαβάκη ήταν να καταφέρει να βγάλει την προετοιμασία δίχως να... κάψει τους νεαρούς παίκτες και ταυτόχρονα μέσα από την παρουσία τους στα πολύ δυνατά φιλικά με πιο δυνατούς αντιπάλους και σαφώς πιο φτασμένους παίκτες, να τεστάρει τις δυνατότητές τους.

Ο έλληνας τεχνικός έχει μείνει σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την παρουσία των "μικρών" και φαίνεται από το χρόνο που τους έχει δώσει. Ένας από αυτούς όμως φαίνεται να είναι η αδυναμία του. Πρόκειται για τον Δημήτρη Σουνά. Το δεκαράκι της ομάδας με τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και την κοψιά... Μενδρινού. Ο Σουνάς αρέσει πολύ στον σερραίο τεχνικό, θεωρεί ότι με την κατάλληλη προσοχή και δουλειά θα εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο κεφάλαιο για τον ΑΡΗ και θα είναι όπως όλα δείχνουν ο πρώτος για τον οποίο θα εισηγηθεί επαγγελματικό συμβόλαιο.  

Πολύ καλές εντυπώσεις έχει αποκομίσει ο Κατσαβάκης και από τους άλλους νεαρούς όπως τον Νταμαρλή, τον Καραγιάννη, τον Αντωνιάδη και με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη θα συζητήσει με τη διοίκηση για τα περαιτέρω.
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: