Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

«Ένας τίτλος με ειδικό βάρος»

«Ένας τίτλος με ειδικό βάρος»
Για τη Μπαρτσελόνα η αγωνιστική περίοδος, όπως και την περσινή σεζόν, ξεκινάει με κλάσικο, καθώς θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Για τους «μπλαουγκράνα» αυτός θα είναι ένας τίτλος με… ειδικό βάρος, όπως τόνισε ο Τσάβι σε δηλώσεις του. Ο μέσος των Καταλανών μίλησε και για τους στόχους της ομάδας φέτος, αλλά και για τη χρυσή μπάλα.

«Θα είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια με τη Ρεάλ και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να νικήσουμε. Άλλωστε είναι ένας τίτλος με ειδικό βάρος και θα είναι η αρχή για όσα θα πετύχουμε φέτος», ήταν τα λόγια του αρχικά.

Όσον αφορά τη νέα σεζόν και τους στόχους της Μπαρτσελόνα, τόνισε:

«Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να παλέψουμε για όλους τους τίτλους που διεκδικούμε και στο τέλος να δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

Αναφορικά με τη χρυσή μπάλα, αλλά και τις δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο ότι ο Μέσι δεν δικαιούται τη χρυσή μπάλα και φέτος, ο Τσάβι σχολίασε:

«Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Εκεί φαίνεται ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης και ποιος δικαιούται τη χρυσή μπάλα. Ο Μουρίνιο το είπε αυτό επειδή θέλει να το πάρει κάποιος από τη Ρεάλ, όπως το ίδιο θέλει και ο Ντελ Μπόσκε για παίκτη του στην εθνική και ο Βιλανόβα για κάποιον από την Μπαρτσελόνα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: