Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Παίκτη από την Μπενφίκα θέλει ο Άρης!

Ποιον επιθετικό θέλει δανεικό η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη.
Παίκτη από την Μπενφίκα θέλει ο Άρης!
Την περίπτωση του 26χρονου βραζιλιάνου επιθετικού Μίτσελ (Μίτσελ Σόουζα Σίλβα είναι το πλήρες όνομά του) εξετάζει ο ;Άρης για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.
Το όνομα του επιθετικού που αγωνίζεται στην Μπενφίκα έπεσε στο τραπέζι σε κουβέντα που είχε άνθρωπος του ΑΡΗ με τους υπεύθυνους της πορτογαλικής ομάδας στα πλαίσια της προσπάθειας μιας ευρύτερης συνεργασίας που επιδιώκουν οι κίτρινοι με τους αετούς της Λισαβόνας.

Ο Μίτσελ είναι 26 ετών και έκανε πέρσι μια καλή σεζόν με την Πασος Φερέιρα όπου σε σε 29 παιχνίδια σημείωσε εννιά γκολ. Το καλοκαίρι τον απέκτησε η Μπενφίκα, (μάλιστα προχθές αγωνίστηκε στο φιλικό με την Γιουβέντους) αλλά ακόμη ο τεχνικός της Μπενφίκα δεν έχει αποφασίσει αν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ. Ο ΑΡΗΣ ποντάρει σε ενδεχόμενο δανεισμό του παίκτη, έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να τον αποκτήσει σε μια τέτοια περίπτωση και περιμένει ως τη Δευτέρα την απάντηση της πορτογαλικής ομάδας.

Πριν την Πάσος Φερέιρα αγωνιζόταν στην Πεναφιέλ με την οποία σε τρεις σεζόν είχε 84 συμμετοχές και 35 γκολ. Το καλό του πόδι είναι το αριστερό και εκτός από φορ περιοχής μπορεί να παίξει και στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: