Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Μπράμος: «Εστιάζουμε στο επόμενο ματς»

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνεις... focus στο επόμενο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και μόνο σε αυτό, σύμφωνα με τον Μάικ Μπράμος.

Μπράμος: «Εστιάζουμε στο επόμενο ματς»
Χρόνος για απογοήτευση δεν υπάρχει μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, στο πρώτο ματς των play offs της Euroleague και αυτό στον Παναθηναϊκό το ξέρουν. Για αυτό και όπως δήλωσε ο Μάικ Μπράμος οι «πράσινοι» πρέπει να επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι με τους «μπλαουγκράνα» ώστε να μπουν στο παρκέ και να το κερδίσουν.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Κάθε κατοχή στην τέταρτη περίοδο και στην παράταση ήταν σημαντική. Το ένιωθες. Δυστυχώς ηττηθήκαμε στο καλάθι. Έτσι γίνεται ορισμένες φορές. Έχουμε δει παρόμοια ματς. Μπορεί να μην είναι πάντα ευτυχής η κατάληξη για εμάς, αλλά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με καλές άμυνες και από τις δύο ομάδες», είπε αρχικά ο γκαρντ των «πράσινων» και συνέχισε:

«Θα κοιτάξουμε το video του αγώνα και θα προετοιμαστούμε για τη δεύτερη αναμέτρηση. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα, να ξεχάσουμε πως πρόκειται για μία σειρά παιχνιδιών και να εστιάσουμε στο επόμενο και μόνο και πως θα το κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: