Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Μητρούδης: «Να τιμάται ο Γκάλης μέχρι να πεθάνουμε όλοι μας»

Την εποχή που ο Νίκος Γκάλης αγωνιζόταν στα παρκέ του Παλέ Ντε Σπορ, πρόεδρος του Άρη ήταν ο Θεόφιλος Μητρούδης. Ο άνθρωπος που επί προεδρίας του ο Άρης κατέκτησε τίτλους και δόξα αλλά πούλησε και το μεγάλο του αστέρι στον Παναθηναϊκό, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα του «Αθλητικού Metropolis» και μίλησε για το παιχνίδι προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, στο οποίο δε θα παρευρεθεί.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


«Δε θα είμαι στο παιχνίδι προς τιμήν του Γκάλη, δεν με κάλεσαν επίσημα αλλά και να με καλούσαν έπρεπε να διαπιστώσω κάποια πράγματα πρώτα. Ανεπίσημα με κάλεσαν, αλλά από ένα τηλεφώνημα. Δεν καλείται έτσι ένας πρόεδρος. Θα έπρεπε να προσέχω τα λόγια μου πριν πάω.

Το παιχνίδι είναι προς τιμήν του Νίκου Γκάλη; Τα έσοδα που πάνε; Γιατί αν το παιχνίδι γίνεται προς τιμήν του Γκάλη και τα έσοδα πάνε κάπου, εγώ δεν έχω αντίρρηση. Αν όμως εξυπηρετούνται συμφέροντα, αυτό δε μου αρέσει. Θέλω να υπάρχει προστασία στο όνομα του Νίκου Γκάλη. Όταν υπάρχουν στη μέση σπόνσορες, συναλλαγές και διάφορα τέτοια πρέπει να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Οι αθλητές πρέπει να έρθουν αφιλοκερδώς και να πληρωθούν μόνο τα έξοδά τους. Μακάρι να τιμάται ο Γκάλης μέχρι να πεθάνουμε όλοι».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: