Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Θέλει το τρεμπλ ο Ριμπερί!!

Αισιόδοξος πως η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να κατακτήσει τρεις τίτλους, εμφανίστηκε ο Φρανκ Ριμπερί την παραμονή του αγώνα κόντρα στη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Θέλει το τρεμπλ ο Ριμπερί
Είναι ένα από τα σημαντικότερα «όπλα» του Γιουπ Χάινκες. Η απόδοσή του τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει, κάτι που χρειάζεται η Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να διεκδικήσει τους τίτλους που απομένουν, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το Κύπελλο Γερμανίας και το Τσάμπιονς Λιγκ, δηλαδή, τους οποίους, σύμφωνα με τον Φρανκ Ριμπερί, έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει.

«Πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά ακόμα δεν αισθανόμαστε ικανοποιημένοι. Θέλουμε το Κύπελλο Γερμανίας, αλλά κυρίως το Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ πως μπορούμε να το πετύχουμε και να κλείσουμε εντυπωσιακά τη χρονιά», τόνισε ο Γάλλος.

Για να συνεχίσει την πορεία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η Μπάγερν πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γιουβέντους, στη ρεβάνς του 2-0 του Μονάχου. Ο Ριμπερί δείχνει αισιόδοξος πως αυτό μπορεί να επιτευχθεί. «Θα παίξουμε σαν να μην υπάρχει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θα παίξουμε για τη νίκη. Δεν θα είναι εύκολο, αφού οι Ιταλοί θέλουν να αποδείξουν πως μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο, αλλά είμαι βέβαιος πως η ποιότητα της Μπάγερν είναι τέτοια που δεν θα κινδυνεύσουμε. Μπορούμε να νικήσουμε, να προκριθούμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας μέχρι το τρόπαιο», είπε με σιγουριά ο Φρανκ Ριμπερί. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: