Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Τουρσουνίδης: «Η αμφισβήτηση κάνει κακό στην ομάδα»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Ανελκά στον δικέφαλο, την επιστροφή του Θόδωρου Ζαγοράκη, την αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Γιώργου Δώνη, αλλά και τη μάχη για την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Νικολά Ανελκά:

«Πολύ μεγάλο όνομα. Είναι ένας παίκτης μεγάλης εμβέλειας με τεράστια πορεία. Ευχής έργο να κατορθώσει ο κ. Σαββίδης να τον φέρει στην Τούμπα».


Για την επιστροφή του Θόδωρου Ζαγοράκη:

«Ο Θόδωρος είναι ένα παιδί ου έχει προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ αφού αγωνίστηκε και διετέλεσε πρόεδρος. Θεωρώ πως είναι καλό να γυρίσει. Από κει και πέρα ο κ. Σαββίδης είναι που αποφασίζει, θέλει το καλό του ΠΑΟΚ και του έχουμε εμπιστοσύνη».


Για τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής και τι του κάνει εντύπωση:

«Βλέπω μια σοβαρότητα που υπάρχει, ειδικά στο οικονομικό. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τεράστια οικονομική εμβέλεια. Όσα έχει πει τα έχει κάνει πράξη, κάτι πρωτοφανές που είχαμε καιρό να δούμε. Έχει πει συγκεκριμένα πράγματα και πορεύεται σε αυτά. Έχει στελεχώσει την ομάδα με δικούς του ανθρώπους που κάνουν καλά τη δουλειά τους. Και ο Ζήσης ο Βρύζας και όλα τα παιδιά όμως συμμετέχουν σε αυτό».


Για τη μάχη του Κυπέλλου:

«Είναι μεγάλη ευκαιρία. Θέλουμε όλοι να πάει ο ΠΑΟΚ στον τελικό. Έχουμε έναν καλό αντίπαλο να αντιμετωπίσουμε και δεν πρέπει να αισθανθούμε πως πήγαμε στον τελικό, η Τρίπολη έχει καλή ομάδα αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς. Αν ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή μέρα δεν έχει κανένα αντίπαλο. Πιστεύω πως φέτος θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε στον τελικό».


Για την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Γιώργου Δώνη:

«Δεν είναι πρέπον να αμφισβητούμε το Δώνη. Είναι ένας προπονητής σε ομάδα με πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις, δεν πρέπει να του συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο. Είναι στο τιμόνι του ΠΑΟΚ και η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της. Είμαστε σε δύσκολη καμπή με το κύπελλο και τα πλέι οφ και η ομάδα πρέπει να είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, οπότε δε βοηθά την ομάδα η αμφισβήτηση».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: