Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

(Σχεδόν) όλα πέντε ευρώ!!

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια (οι τιμές ξεκινούν από πέντε ευρώ) για τον «τελικό» του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (14/4, 19:00).

(Σχεδόν) όλα πέντε ευρώ!
Στη διάθεση των φίλων του Άρη είναι από σήμερα (10/4) τα εισιτήρια για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, με αισθητά μειωμένες τιμές (τα εισιτήρια στις θύρες 1, 2, 3 και 9 κοστίζουν 5 ευρώ και στη θύρα 7, 15 ευρώ). Για το συγκεκριμένο ματς δεν θα ισχύσουν προσκλήσεις, ενώ η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από το Aris Mobile κι όχι μέσω ίντερνετ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή 14 Απριλίου στις 19:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όπως έχει ανακοινώσει, στο παιχνίδι με την πελοποννησιακή ομάδα οι τιμές των εισιτήριων είναι ειδικά διαμορφωμένες και αισθητά μειωμένες σε σχέση με προηγούμενους εντός έδρας αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια στις θύρες 1,2,3 και 9 κοστίζουν 5 ευρώ και στη θύρα 7 (επισήμων) 15 ευρώ.

Επίσης η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όπως έχει ανακοινώσει, στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα υπάρχουν προσκλήσεις.

Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από το ARIS MOBILE (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Το Σάββατο το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διευκρινίζει ότι μόνο για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο κόσμος του ΑΡΗ δεν θα μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing για τεχνικούς λόγους.

Όπως είναι γνωστό, η διάθεση των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης έχει ξεκινήσει από το ARIS MOBILE».

Δεν υπάρχουν σχόλια: