Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Βαρύ πένθος στην ΕΠΑΕ!!

Λίγες μέρες μετά το θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη, η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής θρηνεί από την Τρίτη και τον χαμό του επί σειρά ετών οικονομικού διευθυντή της, Αλέκου Αλκαλάη.

Βαρύ πένθος στην ΕΠΑΕ
Βαρύ πένθος σκόρπισε στις τάξεις της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής ο ξαφνικός χαμός του Αλέκου Αλκαλάη. Ο οικονομικός διευθυντή της ΕΠΑΕ διακομίστηκε εσπευσμένα το βράδυ της Δευτέρας (8/4) με έμφραγμα στο νοσοκομείο Κορίνθου και λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε στο Αττικό, όπου είχε μεταφερθεί. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη (10/4) στο κοιμητήριο της Καισαριανής.

Ο Αλέκος Αλκαλάης εργαζόταν επί σειρά ετών ως οικονομικός διευθυντής στην Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής (από την εποχή της ΕΠΑΕ), ενώ είχε διατελέσει και μέλος στο Δ.Σ. του Εθνικού Αστέρα. Ο κ. Αλέκος ήταν ένας ιδιαίτερα ευγενής άνθρωπος, τον διέκρινε πάντα η αβρότητα προς όλους και η εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

Από την Ένωση εξεδόθη η εξής ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι της FOOTBALL LEAGUE OΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αιφνίδιο θάνατο του Οικονομικού Διευθυντή της Ένωσης, Αλέξανδρου Αλκαλάη, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: