Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Το… σκέφτεται ο Χουανίτο!

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Αστέρα Τρίπολης, στο φινάλε της σεζόν, ο Χουανίτο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το… σκέφτεται ο Χουανίτο
Το ερχόμενο καλοκαίρι, τα συμβόλαια αρκετών ποδοσφαιριστών εκπνέουν στον Αστέρα Τρίπολης, όμως κάποιοι από αυτούς θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Σε αυτούς δεν φαίνεται να βρίσκεται ο Ισπανός Χουανίτο.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος ήρθε το καλοκαίρι του 2011 στην Τρίπολη και έγινε βασικός υπό τις οδηγίες τόσο του Όσκαρ Φερνάντεθ (με εισήγηση του έγινε η μεταγραφή) αλλά και του Σάκη Τσιώλη αργότερα. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τον υπολόγιζε για τη μεσαία γραμμή, ενώ από το φετινό καλοκαίρι τον υπολόγιζε και σαν κεντρικό αμυντικό.

Στο περιθώριο των παιχνιδιών για το Europa League ο Χουανίτο υπέστη ρήξη χιαστού και έχασε σχεδόν όλη την σεζόν. Τώρα έχει ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις όμως ακόμα δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, φέρεται να είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας, αφού ήδη «ψάχνεται» για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Εξάλλου είναι και σε προχωρημένη ηλικία αφού έχει πατήσει τα 33 του χρόνια.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: