Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Πασκουάλ: «Σημαντική η νίκη παρά την εμφάνιση»

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του ο Τσάβι Πασκουάλ, καθώς μπορεί η εμφάνιση να μην ήταν πολύ καλή, ωστόσο αυτό που μετράει είναι η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πασκουάλ: «Σημαντική η νίκη παρά την εμφάνιση»
Την ικανοποίησή του για την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, παρά το γεγονός πως αυτή ήρθε χωρίς σπουδαία εμφάνιση.

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στα κακά ποσοστά της ομάδας του, στις λίγες λύσεις που έχει αυτή την στιγμή η Μπάρτσα, λόγω των τραυματισμών, ωστόσο έδωσε σύνθημα για βελτίωση στην συνέχεια ούτως ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης.

Φυσικά, μοίρασε συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες για την δύναμη που έδειξαν στο παρκέ, όσο και στους οπαδούς για το… σπρώξιμο από τις εξέδρες.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν στο γήπεδο σήμερα. Παρά τους πολλούς τραυματισμούς που βρήκαμε, βρήκαμε την δύναμη που χρειαζόμασταν σε δύσκολες στιγμές και κυρίως στην αρχή του σημερινού ματς, καθώς και στις δύο τελευταίες περιόδους. Ευχαριστώ τους παίκτες και τους οπαδούς για το κουράγιο που έδειξαν, ούτως ώστε να φτάσουμε στην νίκη –έστω και στην παράταση. Είναι πολύ σημαντική νίκη», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Και οι δύο ομάδες είχαμε πολύ άσχημα ποσοστά στις βολές, κάτι που είναι συνηθισμένο στο πρώτο παιχνίδι μιας σειράς. Εξίσου χάθηκαν πολλά ελεύθερα σουτ, δείγμα του πόσο δύσκολα είναι αυτά τα ματς. Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε, έχοντας τέσσερις παίκτες εκτός. Αξίζουν τα εύσημα σε όλους τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν, όπως επίσης και στους οπαδούς που μας στήριξαν».

«Αυτό που μετράει σε τέτοια ματς είναι η νίκη κι εμείς καταφέραμε να πάρουμε προβάδισμα 1-0. Πρέπει να ξέρεις σαν ομάδα να κερδίζεις παιχνίδια, που δεν είσαι σε καλό βράδυ. Υπήρχαν στιγμές που παίξαμε πολύ άσχημα. Πρέπει στην συνέχεια να βελτιωθούμε, για να μην μας δημιουργηθούν προβλήματα. Μας λείπει λίγο η φρεσκάδα και η ταχύτητα. Κι αυτό γιατί πριν ένα μήνα είχαμε 13 διαθέσιμους παίκτες και τώρα έχουμε εννιά. Οφείλουμε να βρούμε κι εμείς νέες λύσεις στην θέση ‘3’, είτε με το να παίζουμε με τρία γκαρντ, είτε να βρούμε κάποιο άλλο τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: