Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

«Σίγουρα θα πάρουμε την απευθείας άνοδο»

Σίγουρος πως η Καλλονή θα είναι μία από τις τρεις ομάδες που θα εξασφαλίσουν την απευθείας άνοδό τους στην Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr ο Γιώργος Μανούσος.

«Σίγουρα θα πάρουμε την απευθείας άνοδο»
Φέτος ο Γιώργος Μανούσος κάνει μία από τις παραγωγικές σεζόν της καριέρας του, αφού με τη φανέλα της Καλλονής έχει ήδη σημειώσει δέκα τέρματα οδηγώντας την εκ του ασφαλούς στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, ο έμπειρος στράικερ σε δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr υπογράμμισε πως πρωταρχικός του στόχος είναι η ομάδα της Μυτιλήνης να πάρει την άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία ακόμη και αν εκείνος δεν σκοράρει ξανά!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μανούσος στο www.sport-fm.gr και τον Θέμη Λιουδάκη:

Για το «διπλό» στην έδρα του Ηρακλή:

«Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με όποιο αντίπαλο και αν παίζουμε. Η συγκεκριμένη νίκη ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος».

Για το αν πιστεύει πως η Καλλονή έχει πιθανότητες να πάρει την απευθείας άνοδο:


«Η Καλλονή θα βγει απευθείας στην Σούπερ Λίγκα. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και σε συνδυασμό με το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια η ομάδα κάνει φέτος αυτή την καλή πορεία».


Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League:

«Τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνίζομαι στη Football League και μπορώ να πω με σιγουριά πως το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό και το πιο ενδιαφέρον των τελευταίων χρόνων».

Για τις ομάδες που θεωρεί φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Σούπερ Λίγκα:


«Εκτός από την Καλλονή πιστεύω πως αυτοί που θα πάρουν το “εισιτήριο” για την απευθείας άνοδο στην Σούπερ Λίγκα θα είναι ο Απόλλων Σμύρνης και είτε o Ολυμπιακός Βόλου, είτε ο Παναιτωλικός».


Για τη σεζόν που διανύει έχοντας ήδη σκοράρει δέκα φορές:

«Στόχος μου από την αρχή της σεζόν ήταν να βοηθήσω την Καλλονή να πάρει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα, δεν θα με πείραζε να μην ξανασκοράρω, εφόσον η ομάδα “κλειδώσει” την άνοδο».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας:

«Ήμουν σίγουρος πως ο Ολυμπιακός δεν θα είχε πρόβλημα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, κάτι που τελικά επαληθεύτηκε. Ωστόσο, δεν περίμενα πως ο Παναθηναϊκός θα έκανε τόσο κακή πορεία. Τώρα όσον αφορά στην ΑΕΚ και τον Άρη εύχομαι να μην υποβιβαστούν, γιατί είναι ιστορικές ομάδες και ελπίζω να βρουν σύντομα το δρόμο τους».

Για την παλιά του ομάδα τον ΟΦΗ και τη «μάχη» που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό:

«Νομίζω πως δεν θα έχει πρόβλημα με την παραμονή και εύχομαι να καταφέρει να σωθεί. Από τον ΟΦΗ έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: