Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Γιαννακόπουλος: «Θα είναι μεγάλη επιτυχία αν έρθει ο Ανελκά»

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της Μπόλτον και είχε συμπαίκτη του τον Νικολά Ανελκά. Το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους του Δικεφάλου και ο Γιαννακόπουλος είναι ο κατάλληλος για να μιλήσει για τον μεγάλο Γάλλο ποδοσφαιριστή. Ο “Stelios” μίλησε για την κοινή τους παρουσία στη Μπόλτον αλλά σχολίασε επίσης και τα χθεσινά αποτελέσματα ου Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε όσα ανέφερε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis»:


Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ανελκά στον ΠΑΟΚ και αν θα ερχόταν ο Γάλλος στη Θεσσαλονίκη:

«Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι τεράστιος. Δεν ξέρω αν θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα όνομα που αν έρθει θα είναι μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας. Είναι ένας αξιόλογος χαρακτήρας, φοβερό παιδί. Όσα είχαν ακουστεί στο παρελθόν για τον Ανελκά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής και είναι τιμή μου που αγωνιστικά δίπλα του. Είναι επαγγελματίας και κάνει σκληρή προπόνηση γι αυτό διατηρείται σε υψηλό επίπεδο. Αν έρθει στην Ελλάδα θα προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ. Αν θέλεις να κάνεις την υπέρβαση πρέπει να πάρεις τέτοιους ποδοσφαιριστές».


Για το ποια είναι η φυσική του θέση:

«Είναι ελεύθερος επιθετικός, πίσω από το φορ, «στην τρύπα» που λέμε. Είναι ένας all around επιθετικός, μπορεί να παίξει οπουδήποτε».


Για το αν έχει να περιγράψει μια στιγμή που έζησε με τον Νικολά Ανελκά:

«Δε μπορώ να σας πω για εκτός γηπέδου στιγμές γιατί είναι προσωπικές, είχαμε περάσει πολλές πλάκες. Εντός γηπέδου όμως θυμάμαι ένα παιχνίδι με την Ντέρμπι Κάουντι που παίζαμε την κατηγορία. Είχα μπει αλλαγή στο 60΄ και είχα κάνει το νικητήριο γκολ και σωθήκαμε. Στους πανηγυρισμούς πάνω είχε γίνει κόλαση. Κάναμε καλή παρέα και είμαστε καλοί φίλοι».


Για τη χθεσινή ανατροπή της Ντόρτμουντ και αν θυμάται παλιότερα άλλη τέτοια ανατροπή:

«Εγώ θυμάμαι το παιχνίδι με τη Γιουβέντους που είχαμε φάει το γκολ από το σημερινό προπονητή της στο τέλος και μας στέρησε την πρόκριση. Είναι ωραίο να πετυχαίνεις ανατροπές, όχι όμως να τις δέχεσαι!»


Για το χθεσινό γκολ του Ντιντιέ Ντρογκμπά με τακουνάκι κόντρα στη Ρεάλ:

«Ήταν πραγματικά γκολάρα. Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο γιατί έχουν μπει κι άλλα όμορφα γκολ. Όσο περνάνε τα παιχνίδια θα μπαίνουν κι άλλα τέτοια γκολ».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: