Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Τερίμ: «Αξίζουμε τον σεβασμό όλων»

Τον σεβασμό όλων κέρδισε η Γαλατασαράι με την παρουσία της, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Φατίχ Τερίμ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τερίμ: «Αξίζουμε τον σεβασμό όλων»
Μπορεί η Γαλατασαράι να έμεινε εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αποκλείστηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, ο Φατίχ Τερίμ μόνο δυσαρεστημένος δεν ήταν.

Ο Τούρκος τεχνικός τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι η ομάδα του κέρδισε τον σεβασμό όλων, ενώ… ευχήθηκε οι «μερένχες» να κατακτήσουν το τρόπαιο, ώστε να λέει ότι έχασε την πρόκριση από τους μετέπειτα πρωταθλητές.

«Μπορεί να μην καταφέραμε να αποκλείσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά πιστεύω ότι αξίζουμε τον σεβασμό όλου του κόσμου. Η ομιλία μας στο ημίχρονο ήταν να βγούμε στο παιχνίδι και να το κερδίσουμε. Αυτό θέλαμε και το καταφέραμε. Μετά το τρίτο γκολ αρχίσαμε να ονειρευόμαστε τα ημιτελικά, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ελπίζω και εύχομαι η Ρεάλ να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε εμείς να μπορούμε να λέμε ότι αποκλειστήκαμε από τους πρωταθλητές. Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα που να μην μπορούν να καταφέρουν οι Τούρκοι παίκτες. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε λεπτό. Πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε τον δρόμο μας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: