Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Δεν διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε…!!

Καμία συνέχεια στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο μυαλό του Ζήση Βρύζα να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ δεν θέλησε να δώσει ο Σέρσε Κόσμι.

Δεν διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε…
Τους τόνους για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομά του και τον ΠΑΟΚ προσπαθεί να χαμηλώσει ο Σέρσε Κόσμι.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι άνεργος, ακούγεται έντονα στη γειτονική χώρα πως βρίσκεται στο μυαλό του Ζήση Βρύζα να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά».

Το δημοσίευμα του «calciomercato»

«Ιδιαίτερη επίσκεψη στο Τορίνο. Ο ΠΑΟΚ έστειλε ανθρώπους να επισκεφτούν το “ Vinovo ”, το αθλητικό κέντρο της Γιουβέντους και στη συνέχεια το γήπεδο της ομάδας.

Μεταξύ αυτών και ο Ζήσης Βρύζας, ο πρώην επιθετικό της Περούτζια, ο οποίος είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη συνεργασία των δύο συλλόγων για τους νεαρούς παίκτες της Γιουβέντους.

Ωστόσο, Σέρσε Κόσμι δεν μπαίνει στο πειρασμό να δοκιμάσει την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ρώσος ιδιοκτήτης (Ιβάν Σαββίδης) έχει αρκετά χρήματα να επενδύσει, ο Βρύζας που τον γνωρίζει καλά (τον Κόσμι), θα μπορούσε να τον σκεφτεί (για επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ).

Από την πλευρά του, ο Κόσμι μίλησε στο Sky: “Για μένα ο Ζήσης (Βρύζας) είναι ένας καταπληκτικός τύπος και στο γήπεδο, ήταν φανταστικός παίκτης. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αθλητικός διευθυντής. Ωστόσο, το μόνο πράγμα που βλέπω είναι ότι οι Ρώσοι μπαίνουν στο ποδόσφαιρο με αρκετά χρήματα. Έχω, όμως, συνηθίσει και σε χειρότερες καταστάσεις…”
». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: