Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Χωρίς Μαυρία στο ντέρμπι!!

Ο Χάρης Μαυρίας μπορεί να προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη αλλά είχε πάλι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς του και τέθηκε νοκ άουτ (τουλάχιστον) από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς Μαυρία στο ντέρμπι

Ο Χάρης Μαυρίας συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, ωστόσο οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς επανήλθαν και από Πέμπτη θα επιστρέψει και πάλι σε ατομικό πρόγραμμα. Είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται για τον προσεχή αγώνα με τον Ολυμπιακό και το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού θα πέσει… πάνω του ούτως ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα και γίνει η περίπτωσή του σαν αυτή του Νίνη που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από παρόμοιο πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Αντιθέτως για το ντέρμπι υπολογίζονται κανονικά οι εξής. Ο Καρνέζης που απουσίαζε από την προπόνηση της Τρίτης καθώς είχε πάρει με άδεια για προσωπικούς λόγους επέστρεψε στη… βάση του και γυμνάστηκε κανονικά όπως άλλωστε συνέβη και με τους Βιτόλο –που χθες προπονήθηκε μόνος του άλλη ώρα λόγω ενός θέματος που είχε- αλλά και τους Ζέκα (που την Τρίτη έκανε αποφόρτιση), Εσπάρθα(είχε κάνει ατομικό λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς). πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: