Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ουάλας: «Ήμασταν τυχεροί…»

Δεν ήταν μόνο η καλή άμυνα της Μπαρτσελόνα, αλλά και η τύχη που βοήθησε τους «μπλαουγκράνα» να φτάσουν στη νίκη στο πρώτο ματς των play offs κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ουάλας: «Ήμασταν τυχεροί…»
Ο Παναθηναϊκός απέδωσε την ήττα του στην κακή διαιτησία, η Μπαρτσελόνα από την άλλη στην.. τύχη. Ο Σι Τζέι Ουάλας, μιλώντας μετά τη νίκη των «μπλαουγκράνα» επί των «πράσινων», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «8» της Euroleague στάθηκε στο ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ήταν τυχεροί καθότι έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα παρότι δεν απέδωσαν στο επιθυμητό.

«Ξεκινήσαμε άσχημα σε σημαντικά παιχνίδια κόντρα σε μεγάλες ομάδες, δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Ήμασταν τυχεροί, γιατί στα πρώτα πέντε λεπτά και του πρώτου και του δεύτερου μέρους ήμασταν υποτονικοί. Σταθήκαμε επίσης τυχεροί που ο Βίκτορ Σάδα έκανε ένα εξαιρετικό ματς, που ο Άντε Τόμιτς έπαιξε καλά. Κάποια στιγμή τα τρίποντα μπήκαν», είπε ο Αμερικανός και συνέχισε: «Μας χρειάστηκε λίγος χρόνος να συνηθίσουμε την καινούργια μπάλα, δεν σουτάραμε τόσο καλά. Παίξαμε καλή άμυνα παίξαμε σκληρά στα τελευταία λεπτά και πήραμε τη νίκη. Είναι ιδανική εκκίνηση. Την Πέμπτη ξημερώνει μία… νέα μέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: