Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Πόσα τους πληρώνει ο Σαββίδης;

Διαβάστε το άρθρο του Γιώργου Ζαχαριάδη στο www.sport-fm.gr.
Πόσα τους πληρώνει ο Σαββίδης;
Δεν υπάρχει λογική εξήγηση…

Το να πληρώνεις περίπου 40 χιλιάρικα το μήνα, σε ένα τσούρμο από… «ειδικούς» και να τρέχεις μόνος για να βρεις προπονητή, είναι να απορείς.

Αραγε όταν τους προσελάμβανε, είχε φανταστεί ότι θα έρθει μια μέρα που θα αναλάβει ο ίδιος να βρει προπονητή που θα καθοδηγήσει τον ΠΑΟΚ της εποχής Σαββίδη σε ένδοξες μέρες; Αποκλείεται.

Το πολύ πολύ να είχε σκεφτεί ότι, από καμιά φορά θα κατεβαίνει, ως ιδιοκτήτης και αφεντικό, στα αποδυτήρια, θα μοιράζει συγχαρητήρια ή θα ρίχνει μερικά πινελίκια για να ξεθυμάνει. Όπως τις παλιές καλές μέρες, στο Ροστόφ.

Ο Ιβαν Σαββίδης φαίνεται να έχει παγιδευτεί στο δικό του πλάνο για τον ΠΑΟΚ. Μοίρασε αρμοδιότητες σε ανθρώπους που τελικά δεν εμπιστεύεται αν κρίνει κανείς από αναφέρονται στα ρεπορτάζ.

Όλοι επιμένουν ότι έχει φορτωθεί το θέμα του προπονητή και ήδη χειρίστηκε την υπόθεση Ντομίνγκος. Η κατάληξη ήταν καταστροφική.

Ο Πορτογάλος θα τα διηγείται στα εγγόνια μια μερα αυτά που συνέβησαν στις συζητήσεις του με τον Σαββίδη. Η συνοδεία του Σαββίδη τον έκρυβε από τον… ήλιο σαν να επρόκειτο για αστέρα του Hollywood, σε επίσκεψη ινκόγκνιτο.

Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί χρησιμοποιούσε το ασανσέρ για τα άπλυτα και τον έβγαζαν από το ξενοδοχείο, από την πίσω πόρτα, της υπηρεσίας.

Ο Ντομίνγκος έφυγε αλλά εναλλακτική λύση, το ίδιο προσεγγίσιμη, δεν υπάρχει κι ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να εκτίθεται.

Με μια τετράδα ειδικών να σκέπτονται και να συσκέπτονται (Ζαγοράκης, Βρύζας, Τσιστιακόφ, Γεωργιάδης), να πίνουν καφέδες στην υγεία του Ιβαν που τους πληρώνει αδρά, αλλά στην ουσία να τους καταργεί, δεν έχει ακόμη άνθρωπο να τον καθοδηγήσει, 20 μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: