Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Πρόβλημα με το άρθρο 44!!

paiktes aek
Η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε εξέλιξη, οι οικονομικές εκκρεμότητες όμως από την ένταξη της στο άρθρο 44 είναι ακόμα σε ισχύη και αν δεν ρυθμιστεί άμεσα το χρέος, τότε θα πρέπει να εξοφληθεί από το σύνολό του τα φυσικά πρόσωπα.
Το πρόβλημα εστιάζεται στην από πληρωμή των δυο δόσεων που έχουν απομείνει. Συγκεκριμένα η μια δόση που ανέρχεται στο 1,235 εκατ. ευρώ, θα έπρεπε να είχε καταβληθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου αλλά αυτό δεν έχει σταθεί ακόμα δυνατό. Ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ που ασχολούνται με το θέμα, έκανα μια κίνηση προς την Εφορία να εξοφλήσουν την δόση τμηματικά αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση.
Αντίθετα, η Εφορία απέστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ και ζητάει την πληρωμή των δόσεων μέχρι τις 29 Οκτωβρίου, διαφορετικά θα προχωρήσει στη διάρρηξη που προβλέπει το άρθρο 44. Αυτό σημαίνει ότι το χρέος των 220 εκατ. ευρώ περίπου που είναι το οφειλούμενο ποσό θα πρέπει να εξοφληθεί από τα φυσικά πρόσωπα της Ένωσης. Όσοι δηλαδή από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 ως και το 2004 είχαν ασχοληθεί με τα οικονομικά της ΑΕΚ θα πρέπει να βρουν τρόπο να καταβάλουν τα ποσά στην Εφορία
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: