Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Με Μέντες και Ατζαγκούν ο ΠΑΟ!

Οι σκέψεις του Γιάννη Αναστασίου για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό.

Με Μέντες και Ατζαγκούν ο ΠΑΟ
Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό, στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» έκαναν ασκήσεις κατοχής «5-2», έπαιξαν δίτερμα και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ο Αποστολόπουλος υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Σε ό, τι αφορά, τώρα, τις σκέψεις του Γιάννη Αναστασίου για την ενδεκάδα, το πιθανότερο είναι να βάλει τον Μέντες ως αμυντικό χαφ, στο 4-3-3 και εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα, Πράνιτς. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, δεξιά θα είναι ο Μαρινάκης και αριστερά ο Νάνο.

Από εκεί και πέρα, στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μπεργκ, αριστερά ο Κλωναρίδης και δεξιά, κατά πάσα πιθανότητα, θα χρησιμοποιηθεί ο Ατζαγκούν και όχι ο Ντίνας. Βέβαια, ο Νιγηριανός θα συγκλίνει αρκετά και θα έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Δεν θα είναι, δηλαδή, κλασσικό εξτρέμ.

Περίπου 10000 στη Λεωφόρο
Αρκετό κόσμο περιμένουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις περίπου 10.000 φίλοι του «τριφυλλιού», ίσως και λίγο παραπάνω, θα βρεθούν στη Λεωφόρο και θα ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα, στην προσπάθεια για επιστροφή στις νίκες.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τις εγγραφές στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», συνεχίζουν να αυξάνονται, με αφορμή τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι τα μέλη θα έχουν προτεραιότητα για το ντέρμπι, οι νέες εγγραφές έχουν φτάσει μέχρι αυτή την ώρα (13:00) τις 247. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: