Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Οδηγίες για το ντέρμπι από την Κ.Α.Ε. Άρης!!

3988
Η Κ.Α.Ε. Άρης εξέδωσε ανακοίνωση, δίνοντας οδηγίες, θέλοντας να προστατεύσει την ομάδα, ενώ παράλληλα ενημερώνει τους φιλάθλους για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.
Αναλυτικά:
Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, θέλοντας να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, εν όψει του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014 με τον ΠΑΟΚ (19/10, 21.30), θα ήθελε να τονίσει τα εξής:
Τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ (Γρ. Λαμπράκη 2) θα είναι ανοικτά από τις 11.00 το πρωί έως τις 19.30, ώστε να εξυπηρετούνται οι φίλαθλοι που θέλουν να προμηθευτούν το εισιτήριο του αγώνα, το εισιτήριο διαρκείας ή να παραλάβουν την κάρτα εισόδου-διαρκείας τους. Από τις 19.30 θα λειτουργούν τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου, τα οποία θα πωλούν εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Τονίζεται ότι από τις 17.00 έως τις 22.00 η Εγνατία από το ύψος του Συντριβανίου μέχρι την Γ’ Σεπτεμβρίου και οι δρόμοι γύρω από το Αλεξάνδρειο θα είναι κλειστοί και, επομένως, καλό θα ήταν όσοι προσέρχονται στο γήπεδο, να αποφύγουν την Εγνατία.
Επίσης, για λόγους ασφαλείας και για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του ελέγχου και της εισόδου στο γήπεδο, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες κλπ και να προσέλθουν εγκαίρως για την ταχεία εξυπηρέτησή τους.
Η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι στο “Nick Galis Hall” , το πρώτο της τη φετινή χρονιά και με την παρουσία των φιλάθλων της, μπορεί να κάνει όλη την Ελλάδα να θαυμάσει την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν και να καταστήσει τον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ για ακόμη μία φορά αντικείμενο θαυμασμού και παράδειγμα προς μίμηση. Ας προστατεύσουμε την ομάδα μας, χωρίς αντικείμενα και υβριστικά συνθήματα και ας βοηθήσουμε όλοι μαζί για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: