Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

«Πράσινη» μεταγραφική προεργασία!!

Στην Αγγλία θα βρίσκεται από αύριο ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος θα έχει επαφές και θα παρακολουθήσει από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού εν όψει του Γενάρη.

«Πράσινη» μεταγραφική προεργασία
Τον σχεδιασμό για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού εν όψει της μεαγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου έχουν αρχίσει να καταστρώνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.
Για αυτό τον λόγο ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό, θα μεταβεί αύριο στην Αγγλία, αν και υπάρχει φημολογία ότι θα βρεθεί στη Γαλλία ή τη Γερμανία, όπου θα συναντηθεί με στελέχη της Νιούκαστλ (το καλοκαίρι από την βρετανική ομάδα αποκτήθηκε ως δανεικός ο Αμπεΐντ) και άλλους συλλόγους, ενώ θα μιλήσει και με μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Πρόθεση του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού» είναι να γίνουν μεταγραφές σε θέσεις που έχει παρατηρηθεί πως υπάρχουν κενά, ώστε η ομάδα να είναι ακόμη πιο δυνατή το νέο έτος και να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της.

Εκείνο που θα ψάξει ο Νταμπίζας είναι για χαφ και εξτρέμ, ενώ δεν αποκλείεται να «τσεκάρει» και αμυντικούς μέσους.

Η προεργασία του παλαίμαχου άσου δεν αφορά μόνο τον Γενάρη, αλλά και την μεταγραφική περιόδου του καλοκαιριού, ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι έτοιμος με την έναρξη της επόμενης σεζόν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: