Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

«Έτοιμος να δώσω χαρές στον κόσμο»

Μήνυμα… ετοιμότητας να ενταχθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού απηύθυνε ο Μιγκέλ Τόρες, μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook.

«Έτοιμος να δώσω χαρές στον κόσμο»
Ο Ισπανός μπακ, που δεν έχει αγωνιστεί λεπτό στις επίσημες υποχρεώσεις των νταμπλούχων Ελλάδας, λόγω τραυματισμού και ανετοιμότητας από πλευράς φυσικής κατάστασης, προπονείται κανονικά πλέον με την υπόλοιπη ομάδα και προετοιμάζεται για την πρώτη του επίσημη συμμετοχή. O Τόρες, θέλησε να συνδυάσει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, με το οποίο εξέφρασε την ανυπομονησία του για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Παράλληλα στάθηκε στην αγάπη που εισπράττει καθημερινά από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά, ο Μιγκέλ Τόρες, έγραψε στo Facebook:

«Λίγο πριν από την επιστροφή μου. Θέλω να πιστεύω ότι τα όλα θα πάνε καλά και θα μπω κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα για να δώσω και εγώ με τη σειρά μου χαρά στον κόσμο μας.

Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε αυτήν την ομάδα και θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που λαμβάνω καθημερινά. Εύχομαι να συνεχίσουμε να σας ανταμείβουμε και να σας δίνουμε χαρές με τους θριάμβους μας.

Φόρτσα Ολυμπιακός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: