Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Μπαράζ… όπως τα ξέραμε!!

Χωρίς εκπλήξεις η επίσημη κατάταξη της FIFA. Στους ισχυρούς η Ελλάδα μαζί με Πορτογαλία, Κροατία και Ουκρανία. Υποψήφιοι αντίπαλοι στα μπαράζ οι αδύνατες Γαλλία, Σουηδία, Ρουμανία και Ισλανδία.

Μπαράζ… όπως τα ξέραμε
Η FIFA μάς... διαφώτισε. Η επίσημη κατάταξη που ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης από την παγκόσμια ομοσπονδία επικύρωσε αυτά που γνωρίζαμε εξ αρχής.

Ότι η Ελλάδα είναι στους ισχυρούς για την κλήρωση των μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ, μαζί με Πορτογαλία, Κροατία και Ουκρανία.

Υποψήφιοι αντίπαλοι στα μπαράζ που θα γίνουν 15 και 19 Νοεμβρίου θα είναι μία από τις αδύνατες Γαλλία, Σουηδία, Ρουμανία και Ισλανδία. Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα στις 15:00.

Παράλληλα, αποσαφηνίστηκε και ποιο θα είναι το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ, που θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου: Βραζιλία, Ισπανία, Γερμανία, Αργεντινή, Κολομβία, Βέλγιο και Ελβετία. Αν η Ουρουγουάη αποκλείσει την Ιορδανία στα μπαράζ, θα μπει στο πρώτο γκρουπ. Αν προκριθεί η Ιορδανία, θα βρεθεί στο πρώτο γκρουπ η Ολλανδία.

Η Ελλάδα υποχώρησε τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και είναι 15η.

Η βαθμολογία
 


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: