Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

«Θα δούμε διαφορετικό ΠΑΟΚ»

korfas
Ο βετεράνος μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ, Τζον Κόρφας, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το μεγάλο ματς του Σαββάτου ανάμεσα στον Άρη και το «δικέφαλο του Βορρά».
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήταν διαφορετικό το μπάσκετ τότε. Πήγα στο παιχνίδι για το κύπελλο. Πιστεύω ήταν πολύ νωρίς για ένα ματς σαν αυτό. Δεν έπαιξαν ούτε ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Ήταν ο πρώτος αγώνας τους και ήταν πολύ νωρίς, είπε αρχικά για το πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο.
Για την απουσία του Λάζαρου Παπαδόπουλου από την φετινή ομάδα: «Είναι πρόβλημα γιατί οι παίκτες που είναι τώρα πρέπει να παίξουν με διαφορετικό στυλ. Δεν έχουν τον ψηλό που θα ποστάρει και θα πασάρει στην επίθεση, ούτε τον ψηλό στην άμυνα».
Για τον Μπόγρη: «Πιστεύω ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος σε 2-3 μήνες, αλλά το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη δεν είδα μια ομάδα που ήταν έτοιμη. Δεν θέλω να πω κάτι με ένα παιχνίδι που είδα. Δεν είμαι στην προπόνηση κάθε μέρα. Μπορεί εκεί να δείχνει ότι είναι μεγάλος παίκτης. Θα περιμένω να τον δω πρώτα».
Για τον Κούπερ: «Από ότι άκουσα είναι πολύ καλός παίκτης. Πρεσάρει πολύ καλά και ντριπλάρει επίσης καλά. Μου αρέσει αυτό που είδα, αλλά θέλει χρόνο να δείξει πόσο καλός είναι  και πιστεύω θα είναι καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ. Η καριέρα του στην Αμερική δείχνει ότι είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά θέλει υπομονή».
Για το αν θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα είπε χαριτολογώντας: «Λίγο δύσκολο γιατί είμαι λίγο αργός τώρα. Μπορώ να σουτάρω, αλλά μόνο αυτό (σ.σ. γέλια). Νομίζω, είχα κάποια χρόνια που ήταν καλυτέρα από τα άλλα, αλλά ναι είχα τέτοια ποσοστά στις βολές… Γύρω στο 85%. Έκανα προσπάθεια να σουτάρω 100 βολές κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο. Έκανα σουτ γενικά. Στην προπόνηση σουτάραμε πολλές βολές. Ο πλέι μέικερ πρέπει να βάζει τις βολές στο τέλος του παιχνιδιού. Ο προπονητής μου είπε ότι αν δεν βάζω βολές δεν θα παίζω».
Για το ιδιαίτερο στυλ που είχε στο να σουτάρει με το ένα χέρι: «Όταν άρχισα να σουτάρω τζαμ σουτ είχα πρόβλημα με το αριστερό χέρι και σιγά σιγά το άφηνα πιο έξω… Κάποια στιγμή χτύπησα στο αριστερό χέρι».
Έκλεισε κάνοντας το σχόλιό του για το παιχνίδι: «Θα δούμε ένα διαφορετικό ΠΑΟΚ το Σάββατο. Μια πιο έτοιμη ομάδα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: