Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Σαβιόλα: «Ξέρω πώς θα παίξει η Μπενφίκα»

Την άποψη ότι η τριετία που αγωνίστηκε στην Μπενφίκα θα φανεί χρήσιμη στον Ολυμπιακό ενόψει των δύο μεταξύ τους αναμετρήσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο Χαβιέ Σαβιόλα στην «O’ Jogo».

Σαβιόλα: «Ξέρω πώς θα παίξει η Μπενφίκα»
O Αργεντινός επιθετικός των νταμπλούχων Ελλάδας, είναι φυσικά το κεντρικό πρόσωπο στα αφιερώματα των πορτογάλων για τις προσεχείς αναμετρήσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τους «αετούς» και δεν θα μπορούσαν να μην των ρωτήσουν σχετικά. «Ήμουν από το 2009 έως το 2012 στο σύλλογο και ξέρω πολλά πράγματα. Ξέρω ακριβώς πώς ο Ζεζούς θα προετοιμάσει το παιχνίδι και πως θα μας αντιμετωπίσει. Άρα, είμαι σε θέση να γνωρίζω και το τι πρέπει να κάνουμε εμείς ως Ολυμπιακός για να τα καταφέρουμε», ήταν επακριβώς τα λόγια του Σαβιόλα στην «O Jogo».

Εκτός από την «O Jogo», που στο πρωτοσέλιδό της έχει φωτογραφία του Σαβιόλα με τον προπονητή της ομάδας, Ζεσους και υπογραμμίζει το ότι ο 32χρονος επιθετικός γνωρίζει τα…μυστικά της Μπενφίκα, μία ακόμη πορτογαλική εφημερίδα ασχολείται με το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτη (23/10) στο «Ντα Λουζ».

Αυτή είναι η «Record», που υπενθυμίζει πως η Εθνική Ελλάδας πανηγύρισε την κατάκτηση του Euro 2004 στο ίδιο γήπεδο και έχει συνέντευξη του πορτογάλου μέσου του Ολυμπιακού, Πάολο Μασάντο, ο οποίος εύχεται το γήπεδο να ζήσει μία ακόμα… ελληνική τραγωδία σε λίγες ημέρες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: