Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ζοτς: «Η διαφορά είναι… πλασματική»

Ικανοποιημένος από τη νικηφόρα πρεμιέρα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που χαρακτήρισε πλασματική τη διαφορά του σκορ με τη Μπουντιβέλνικ.

Ζοτς: «Η διαφορά είναι… πλασματική»
Μετά από ένα χρόνο αποχής, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι και πάλι εδώ. Στο πρώτο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, είδε την ομάδα του να περνάει νικηφόρα από την έδρα της Μπουντιβέλνικ και να μπαίνει με το δεξί στη διοργάνωση.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι η διαφορά των 18 πόντων (84-102) δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάναμε καλή δουλειά, αφού μια νίκη στην πρεμιέρα είναι πάντα πολύ σημαντική. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Μπουντιβέλνικ είναι πολύ καλή ομάδα με παίκτες που ξέρουν τους ρόλους τους στο παρκέ» τόνισε αρχικά ο «Ζοτς» και πρόσθεσε:

«Εμείς, αλλάξαμε το παιχνίδι μας στο τέταρτο δεκάλεπτο, σταματώντας τα εύκολα σουτ του αντιπάλου. Η Μπουντιβέλνικ επίσης έκανε ένα καλό παιχνίδι, εκτός από την τελευταία περίοδο. Νομίζω ότι θα έχουν καλή συνέχεια, με δεδομένο ότι παίζουν για πρώτη φορά στη διοργάνωση».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο Σέρβος τεχνικός τόνισε: «Νομίζω ότι η διαφορά στο τέλος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα. Είμαι χαρούμενος, αλλά έχουμε πολλή δουλειά στο μέλλον». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: