Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Όπως το έκανε ο Σισέ!!

Την πορεία του Μάρκους Μπεργκ παρακολουθούν στην Σουηδία και, σύμφωνα με την SportDay, είναι πιθανό να κληθεί στην εθνική για τους αγώνες μπαράζ της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Όπως το έκανε ο Σισέ!
Η επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ στις καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει από τους ανθρώπους της εθνικής Σουηδίας.

Ο διεθνής άσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους «πράσινους», έχοντας περάσει πολλά προβλήματα τραυματισμών και το τελευταίο διάστημα δεν είχε κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Ωστόσο, η επιστροφή του 27χρονου παίκτη στην εθνική ομάδα της πατρίδας του μπορεί να γίνει πολύ πιο γρήγορα από όσο υπολόγιζε και ο ίδιος!

Σύμφωνα με την στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, είναι τραυματίες ο Γιόχαν Ελμάντερ και ο Τομπίας Χισέν, οι οποίοι θα μείνουν εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, και ο εκλέκτορας Ερικ Χαμρέν έχει διαθέσιμους μόνο τους Ιμπραΐμοβιτς και Τοϊβόνεν.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας έχει πάρει ήδη τηλέφωνο τον διεθνή φορ για τους αγώνες μπαράζ της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Η περίπτωση του Μπεργκ μοιάζει αρκετά με εκείνη του Τζιμπρίλ Σισέ, αφού όταν αποκτήθηκε ο Γάλλος δεν ήταν στα πλάνα των ανθρώπων της εθνικής του, και μέσα από τις εμφανίσεις του με το «τριφύλλι» κατάφερε να φορέσει ξανά τη φανέλα των «τρικολόρ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον ο Σουηδός αγωνιστεί στο προσεχές Μουντιάλ, τότε στα ταμεία της «πράσινης» ΠΑΕ θα μπει ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ ή περίπου το μισό ετήσιο συμβόλαιό του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: