Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ψάχνει λύση για τα αριστερά!!

Έναν εκ των Παπάζογλου ή Μανωλά είναι πιθανό να τοποθετήσει ο Μίτσελ στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Πλατανιά, αφού θα προφυλάξει τον Χολέμπας εν όψει Μπενφίκα.

Ψάχνει λύση για τα αριστερά
Χωρίς αριστερό μπακ πηγαίνει ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά στα «Περιβόλια».

Ο Χοσέ Χολέμπας είχε ένα αιμάτωμα στον δεξιό έξω πλατύ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χθες και όλα δείχνουν ότι ο Μίτσελ θα τον αφήσει εκτός αποστολής από τον αγώνα με τους Χανιώτες.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να προφυλάξει τον διεθνή άσο εν όψει του ματς της Τετάρτης με την Μπενφίκα για το Champions League, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το κρίσιμο ματς.

Όσον αφορά τώρα τον Μπονγκ, δεν υπολογίζεται για τους προσεχείς αγώνες στα Χανιά και στη Λισαβόνα, αφού χρειάζεται να ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη σε προπόνηση του Καμερούν και λογικά θα επιστρέψει μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Έτσι θα υπάρξει αναγκαστική λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Τάσο Παπάζογλου να προβάλει ως φαβορί και τον Μανωλά να είναι υποψήφιος να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση.

Για το δεξί άκρο της άμυνας, τώρα, ο Μίτσελ έχει το δίλημμα να χρησιμοποιήσει τον Σαλίνο ή τον Μανιάτη.

Από εκεί και πέρα, ο Μασάντο είναι ιατρικά έτοιμος, όμως ο 50χρονος προπονητής παρουσιάζεται διστακτικός στην άμεση χρησιμοποιήσή του στην Κρήτη εν όψει του ματς με την Μπενφίκα.

Οσον αφορά την επίθεση, στη χθεσινή προπόνηση ο Ισπανός δοκίμασε κάποια στιγμή τους Σέποβιτς και Σαβιόλα, καθώς αναμένεται να δώσει «ανάσες» στον Μήτρογλου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: