Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

«Φαβορί ο Άρης στο ντέρμπι»

ÖÙÔÏÃÑÁÖÇÓÇ SPORTDAY
Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Δοξάκης μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ έχρισε φαβορί τους «κίτρινους» λόγο έδρας, ενώ τόνισε ότι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από το προηγούμενο.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το αν ο Άρης είναι διαφορετικός από πέρσι: «Ο Άρης ακολουθεί την ίδια «συνταγή» με πέρσι, είναι καλό για τα νέα παιδιά γιατί σε άλλες εποχές δεν θα βλέπανε ούτε καν τον χρώμα του “Nick Galis Hall”, ενώ τώρα έχουν το δικαίωμα να δείξουν τι αξίζουν».
Για το παιχνίδι πρωταθλήματος και αν θα είναι διαφορετικό από αυτό του κυπέλλου: «Σίγουρα θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, μην ξεχνάμε ότι εκείνο ήταν το πρώτο επίσημο των δυο ομάδων, από τότε έχουν περάσει ένα ματς πρωταθλήματος για τον Άρη και συν  ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο διαβασμένος, θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και ο Κούπερ ο οποίος έχει ενσωματωθεί καλύτερα,  υπάρχει βέβαια και ο τραυματισμός του Πέιν ο οποίος θεωρώ ότι δεν θα παίξει με αποτέλεσμα να υπάρξουν και διαφορετικά σχήματα. Φαβορί θα είναι ο Άρης, παίζει μέσα στην έδρα του, ενισχύεται με κάποιους παίκτες και λογικά έχει ένα προβάδισμα».
Για τον Πουλιανίτη και τον Μήτογλου: «Ο Στέλλιος είναι ένα παιδί που έχει τρομερή ενέργεια, είναι εξελίξιμο παιδί, ήταν και στα κλιμάκια της εθνικής αλλά δεν ευτύχησε να φτάσει στην 12αδα σε αντίθεση με τον Κώστα τον Μήτογλου, οποίος άρπαξε την ευκαιρία καθώς η εθνική ομάδα πονούσε στην θέση «4» και μάλιστα έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά. Όσο για τον Μήτογλου είναι ψηλό ταλαντούχο παιδί, από τα ταλέντα που υπάρχουν στην Ελλάδα και θεωρώ ότι πλέον είναι στο χέρι του το πόσο ψηλά θα φτάσει».
Για την επιστροφή του Νίκου Γκάλη από κάποιο πόστο: «Ο Νίκος έχει ένα πρόσωπο στην Ευρώπη και γενικά στο παγκόσμιο στερέωμα και από όποια θέση επιλέξει ο ίδιος να βοηθήσει τον Άρη θα είναι πάρα πολύ καλό».
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: