Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

«Φουλ επίθεση»

Με φουλ επιθετική φιλοσοφία θα κατεβάσει τον Ατρόμητο κόντρα στον Λεβαδειακό ο Γιώργος Παράσχος, όπως τόνισε σε συνέντευξή του.

«Φουλ επίθεση»
Ο τεχνικός των Περιστεριωτών ανέφερε πως η διακοπή του πρωταθλήματος ωφέλησε την ομάδα του, ενώ υπογράμμισε σαν θετικό το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην NOVA:

Κύριε Παράσχο πως είναι ο Ατρόμητος μετά από αυτή τη δεύτερη διακοπή για τις εθνικές ομάδες;

"Μπορώ να πω ότι αυτή η διακοπή μας ωφέλησε. Ξεκουραστήκαμε, φρεσκαριστήκαμε και δείχνουμε μια πολύ καλή διάθεση και ότι είμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση. Θα μου πείτε τώρα αυτό να το δείξουμε καθαρά στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ε, πιστεύω ότι θα το δείξουμε."

Πάντως είναι γεγονός πως για πρώτη φορά θα έχετε όλους τους παίκτες στη διάθεσή σας, έτσι δεν είναι;

"Ναι, ναι, για πρώτη φορά θα παρουσιαστούμε κομπλέ, δε θα έχουμε καμία απώλεια τραυματισμών ή καρτών και έτσι θα παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εντεκάδα."

Κόντρα στην πρώην ομάδα σας.

"Ναι. Αυτοί έρχονται από μία νίκη. Φυσικά αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα προπονητή. Αυτή την εβδομάδα θα έρθει ο κύριος Φαράντος σαν προπονητής. Το ρόστερ αυτής της ομάδας έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρσι και πρόπερσι. Ήρθαν πολλοί ξένοι, έμπειροι και καλοί παίκτες. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί ειδικότερα μεσοεπιθετικά πρέπει να την προσέξεις για να μην πάθεις τη ζημιά."

Πως να περιμένουμε τον Ατρόμητο; Αλλαγμένο σε σχέση με το ματς της Τρίπολης ή με την ίδια επιθετική φιλοσοφία;

"Την ίδια επιθετική φιλοσοφία, ίσως ακόμα και μεγαλύτερη. Στο γήπεδο μας κι απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους που παίζουν λίγο πολύ κλειστά, εμείς πρέπει να είμαστε πολύ πιο επιθετικοί."

Δεν υπάρχουν σχόλια: