Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Κι άλλος Έλληνας στο Μουντιάλ!!

Μπορεί η Εθνική Ελλάδας να παλέψει τον Νοέμβριο για την συμμετοχή της στην τελική φάση του Μουντιάλ, όμως είναι πιθανό ένας συμπατριώτης μας να δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Βραζιλίας!

Κι άλλος Έλληνας στο Μουντιάλ!
Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Αυστραλίας είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Συγκεκριμένα, η FFA (η Ομοσπονδία της Αυστραίας) επιβεβαίωσε ότι επικοινώνησε με την Μελβούρνη Βίκτορι για να ρωτήσει εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ύστερα από την απόλυση του Γερμανού Χόλγκερ Όζιεκ μετά την βαριά ήττα με σκορ 6-0 απ’ τη Γαλλία στο Παρίσι.

Παρότι υπήρξε έντονη φημολογία για τον Γκους Χίντινκ, στην Ομοσπονδία θέλουν να προωθήσουν ένα «δικό τους», αλλά και «δικό μας» παιδί.

«Δεν έχω καμία επίσημη επαφή, ενώ ο σύλλογός μου μπορεί να είχε συζητήσεις με την Ομοσπονδία. Αν βρεθεί ο τρόπος και είμαι στα υπ’ όψιν τους, θα ήταν μεγάλη μου τιμή», ανέφερε ο 48χρονος Ποστέκογλου και πρόσθεσε:

«Δεν νομίζω ότι είναι μία θέση που πρέπει να πιέσουμε για αυτό. Εάν αποφασίσουν να ρίξουν το βλέμμα τους σε μένα και μου προσφέρουν μία τέτοια θέση, θα ήταν μεγάλη μου τιμή». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: