Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Μπάουερμαν: «Αξίζαμε τη νίκη»

Πανευτυχής για τη νίκη της Λιέτουβος Ρίτας επί του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας, Ντιρκ Μπάουερμαν, που απένειμε τα εύσημα στον Ρενάλντας Σεϊμπούτις.

Μπάουερμαν: «Αξίζαμε τη νίκη»
«Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη, επειδή παλέψαμε σκληρά. Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα. Είμαστε μια μία ομάδα χωρίς με αγωνιστικό θυμό και εγωισμούς. Όλοι παίζουν για την ομάδα και για το τελικό αποτέλεσμα» τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Η ατμόσφαιρα ήταν απίθανη και ο κόσμος μάς βοήθησε ψυχολογικά. Οι παίκτες πάλεψαν σε υψηλό επίπεδο. Πίστεψαν στους εαυτούς τους, ακόμη κι όταν στην τέταρτη περίοδο η νίκη φαινόταν να ξεφεύγει απ' τα χέρια μας».

Τέλος, αναφέρθηκε προσωπικά στον Ρενάλντας Σεϊμπούτις, που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και αυτός που πέτυχε το νικητήριο καλάθι του αγώνα. «Είμαι χαρούμενος για αυτόν, είχε τη μπάλα στα χέρια του κι ευστόχησε στο νικητήριο σουτ. Επίσης έκανε καλή δουλειά και στην άμυνα. Ο Ρενάλντας έπαιξε πολύ καλά. Στην εθνική Λιθουανίας πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, κέρδισε σε αυτοπεποίθηση. Είμαστε τυχεροί, που τον έχουμε. Είναι ένας καλός παίκτες και στην άμυνα και στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: