Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Βίτορ: «Φαβορί; Να το δείξει στο γήπεδο»

Ο Μιγκέλ Βίτορ αποδίδει τον τίτλο του φαβορί στην Μπενφίκα, αλλά τονίζει πως θα πρέπει να τον επιβεβαιώσει και μέσα στο γήπεδο απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Βίτορ: «Φαβορί; Να το δείξει στο γήπεδο»
Προκαλεί την Μπενφίκα αν μπορεί να αποδείξει εμπράκτως τη θεωρητική υπεροχή της έναντι του ΠΑΟΚ ο Μιγκέλ Βίτορ. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας, ο αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά», που δεν θα τεθεί αντιμέτωπος της παλιάς του ομάδας την Πέμπτη λόγω ενός τραυματισμού, φαίνεται πως δεν έχει για… ξεγραμμένους τους Θεσσαλονικείς απέναντι στους «αετούς».

«Ξέρουμε πως η Μπενφίκα είναι φαβορί, αλλά θα ετοιμαστούμε καλά για το παιχνίδι αυτό. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να δείχνεις ότι είσαι φαβορί μέσα στο γήπεδο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Η Μπενφίκα βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της φετινής περιόδου και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για μας να τη συναντήσουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ανέφερε ο Βίτορ.

«Ο κόσμος μας θα γεμίσει το γήπεδο. Μας δίνει μεγάλη ώθηση με την παρουσία του, αλλά δεν νομίζω πως θα επηρεαστεί η Μπενφίκα. Διαθέτει πολλούς έμπειρους παίκτες που έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε τέτοιες έδρες», πρόσθεσε.

Όσο για τη δική του απουσία από τον αγώνα της Πέμπτης για τους «32» του Europa League, τόνισε: «Περίμενα αυτά τα παιχνίδια με ανυπομονησία, γιατί η Μπενφίκα είναι μια ξεχωριστή ομάδα για μένα. Δυστυχώς όμως δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ λόγω ενός τραυματισμού και είμαι απογοητευμένος γι’ αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: