Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση ΑΘ-10!!

irafans
Θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στον Ηρακλή πήρε με ανακοίνωση της η «Αυτόνομη θύρα 10».
Αναλυτικά:
Ακούμε και διαβάζουμε δηλώσεις, διαψεύσεις, σχόλια, αλλά ονόματα δεν μας λέει κανείς. Επειδή λοιπόν έχουμε κουραστεί με τα μισόλογα, τις καθώς πρέπει δηλώσεις και τα υπονοούμενα, αποφασίσαμε να μιλήσουμε ανοικτά και με ονόματα για το τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.
Μετά την ήττα από την Καρδίτσα επικοινώνησε ο κλάψας με τους εξείς: Νίκου, Δόβελο, Πετρίδη, Ιωακειμίδη και τους έπεισε ότι πρέπει να αλλάξουμε προπονητή αν θέλουμε να ανέβουμε. Τους είπε διάφορες παπαριές, για παράδειγμα τους προειδοποίησε για ενδεχόμενα επεισόδια στον αγώνα κόντρα στη Ζάκυνθο που θα ξεκινούσαν από το πέταλο, κατηγόρησε τον Όγιος για τη μη χρησιμοποίηση του Χουάντερσον (ο οποίος θυμίζουμε δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά μετά το ματς με τη νίκη βόλου) και τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει το παν για να ανεβάσει την ομάδα. Αυτοί οι “κύριοι” αντί για να τον διαολοστείλουν, αφού γελάσουν μαζί του, συμφώνησαν και μεθόδευσαν την απόλυση του προπονητή αλλά κυρίως τον τορπιλισμό και τελικά την ακύρωση του εγχειρήματος που ονομάστηκε “Ηρακλής συμμετοχών”. Έτσι ο κλάψας αφού κέρδισε δύο μήνες και μείωσε ένα μέρος των χρεών του, με τα 70.000 που μάζεψαν οι άνθρωποι της “Ηρακλής συμμετοχών”, τους άδειασε και επέστρεψε καβάλα στο άλογο να “διοικήσει” την ομάδα. Το χρονικό σημείο καθόλου τυχαίο, έχει να κάνει φυσικά με την είσοδο του ΗΡΑΚΛΗ στα χρυσοφόρα πλέι οφ. Χρυσοφόρα για δυο κατηγορίες παραγόντων, γι αυτούς που έχουν οργανώσει και έχουν ετοιμάσει την ομάδα τους για την άνοδο και γι αυτούς που έχουν επιλέξει να παίξουν το ρόλο του ρυθμιστή.
Δεν ξέρουμε αν ο Όγιος θα μπορούσε να ανεβάσει τον ΗΡΑΚΛΗ, δεν μπαίνουμε καν σε αυτή τη κουβέντα, το μοναδικό που γνωρίζουμε είναι ότι με τον συγκεκριμένο προπονητή στον πάγκο ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες ο φίλος, υπέρμαχος ίσως και συγγενής του κλάψα, betoulis, να ξαναπροβλέψει σωστά το αποτέλεσμα κάποιου αγώνα της ομάδας μας.
Επίσης δεν ξέρουμε ποιά θα είναι η επόμενη μέρα διοικητικά στον ΗΡΑΚΛΗ. Ακούμε πολλά και πιστεύουμε λίγα. Απλά δηλώνουμε σε όλους τους τόνους ότι σε αυτή τη μέρα δεν έχει καμιά θέση ο κλάψας και οι εξωαγωνιστικές τακτικές του. Ή θα υπάρξει πλήρης απεμπλοκή αυτού του επικίνδυνου ανθρώπου ή θα ξαναζήσουμε και πάλι στιγμές το λιγότερο ταπεινωτικές για τον σύλλογο. Αυτό το είχαμε τονίσει και σε συγκεκριμένους ανθρώπους της “Ηρακλής συμμετοχών” όμως δυστυχώς δεν μας πίστεψαν και έτσι βρεθήκαν εκτεθειμένοι.
Περιμένουμε με ανυπομονησία να πληροφορηθούμε από αυτούς που έζησαν τους τελευταίους μήνες από κοντά τα γεγονότα να μιλήσουν με ονόματα και χωρίς περιστροφές, να διαχωριστεί επιτέλους η ήρα από το σιτάρι. Να μας πουν πόσα λεφτά έβαλαν οι συγκεκριμένοι κύριοι οι οποίοι ξανάφεραν με τη τακτική τους τον κλάψα, ποιός τους έφερε και στην ουσία τους επέβαλε στη ΠΑΕ, τι έγινε με το συμβόλαιο του γιάρολιμ, τι πρότεινε ο κλάψας πριν το ματς με τον αιγινιακό και άλλα πολλά που έχουν ακουστεί και δυστυχώς έχουν συμβεί.
Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι με την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ, κλείνουμε τα αυτιά, τα μάτια και τα στόματα και δινόμαστε ολόψυχα στον στόχο που λέγεται άνοδος. Απλά σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση αποτυχίας οι περσινές μέρες θα είναι πταίσμα και αυτή τη φορά δεν αναφερόμαστε στους παίκτες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: