Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

«Κρατάει» Βαλντές ο Μίτσελ!

Την παραμονή του Βαλντές αλλά και του Σέποβιτς στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική σεζόν επιθυμεί ο Μίτσελ σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα.

«Κρατάει» Βαλντές ο Μίτσελ
Τις προθέσεις - σκέψεις του Μίτσελ για τους Νέλσον Βαλντές και Μάρκο Σέποβιτς ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν αποκαλύπτει το Εθνοσπόρ.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ο Ισπανός τεχνικός είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις και την επιθυμία να προσφέρει στον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να ψηφίζει υπέρ της παραμονής του Παραγουανού στο… λιμάνι.

Για να συμβεί αυτό απλώς θα πρέπει ο Ολυμπιακός να ενεργοποιήσει σχετικό όρο που υπάρχει στο τρέχον συμβόλαιο. Με βάση αυτόν θα δίδεται συνέχεια στη συνεργασία των δύο πλευρών για τα επόμενα χρόνια.

Την ίδια στιγμή ο Μίτσελ φαίνεται –βάσει πάντα των όσων υποστηρίζει το σχετικό δημοσίευμα- να εκτιμά και την προσφορά του Σέποβιτς. Κάτι που σημαίνει ότι ο Σέρβος επιθετικός αναμένεται να παραμείνει και τη νέα αγωνιστική σεζόν στον Ολυμπιακό.

Από τους ερυθρόλευκους δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση ενώ έχει επισημανθεί ότι η πρόθεση της διοίκησης είναι να αποκτηθούν παίκτες όπου κρίνουν οι υπεύθυνοι ότι χρειάζεται.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: