Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

«Κιτρινόμαυρη» παρέλαση ονομάτων!!

Αρκετά είναι τα ονόματα που ακούγονται για την ΑΕΚ, η οποία φέρεται να κινείται για την ενίσχυση του ρόστερ της επόμενης σεζόν στις θέσεις του δεξιού μπακ αλλά και του επιθετικού.

«Κιτρινόμαυρη» παρέλαση ονομάτων
Έντονη κινητικότητα φαίνεται πως υπάρχει στην ΑΕΚ για την ενίσχυση του ρόστερ για την επόμενη σεζόν, η οποία θα την βρει στη Football League.

Την υπόθεση φέρεται να έχει αναλάβει προσωπικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος καλείται να φέρει εις πέρας δύο υποθέσεις: την απόκτηση ενός δεξιού μπακ και ενός επιθετικού για την «Ένωση».

Όσον αφορά τώρα τον μπακ, το νέο όνομα που έχει προστεθεί στη σχετική λίστα είναι του Σάββα Τσαμπούρη. Ο έμπειρος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης και η περίπτωσή του γίνεται δελεαστική, αφού δεν χρειάζεται να δαπανηθούν χρήματα για την απόκτησή του.

Ο «μεγάλος στόχος» της ομάδας, όμως, είναι ο Γκάλο της Μπράγκα, που παίζει ως δανεικός στον Παναιτωλικό, και οι Πορτογάλοι φέρονται να ζητούν ένα ποσό που ξεπερνάει το μισό εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Τέλος, στην υπόθεση του επιθετικού υπάρχουν αρκετά ονόματα που ακούγονται, όπως ο Κενάν Μπαργκάν, ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, ο Γιάννης Γιαννιώτας και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Από αυτούς μένει ελεύθερος ο δεύτερος και η περίπτωσή του συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αν και οι δύο Έλληνες έχουν τις δικές τους για γίνουν παίκτες του «Δικεφάλου».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: