Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Τρεις κλάσεις πάνω η Σίτι!!

«Ντου από Παντού» για το ντέρμπι του Μάντσεστερ που είχε ένα πρωταγωνιστή κι έναν κομπάρσο.
Ας υποθέσουμε ότι δεν ξέραμε για ποιες ομάδες μιλούσαμε. Αν τις βλέπαμε, λοιπόν, απόψε στο γήπεδο για πρώτη φορά. Τι θα λέγαμε; Ότι υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους;
Ό,τι θέλει
Έβλεπες την Σίτι από το πρώτο λεπτό να κάνει ό,τι θέλει. Να σκοράρει, να φτιάχνει ευκαιρίες, να ελέγχει τον ρυθμό, να κινδυνεύει μόνο αραιά και πού.
Ρούνεϊ, όχι Μέσι
Κι από την άλλη, είχες την Γιουνάιτεντ να τα περιμένει όλα από τον Ρούνεϊ. Λες και είναι ο Μέσι.
Η αγωνιστική διαφορά
Εδώ, λοιπόν, το 0-3 δεν είναι ένα τυχαίο σκορ. Αντικατοπτρίζει την αγωνιστική διαφορά που έχουν αυτή την εποχή οι δυο ομάδες. Τρείς κλάσεις πάνω έδειχνε μέσα στο γήπεδο η Σίτι.
Δεν μπορεί
Η Γιουνάιτεντ ήταν ομαδάρα επί Φέργκιουσον, έκανε χίλιες επιτυχίες, έπαιξε μπαλάρα. Τώρα, όμως, έτσι όπως είναι, με τον προπονητή που έχει και αυτό το ρόστερ δεν μπορεί να κοντράρει ούτε την Σίτι, ούτε την Τσέλσι, ούτε την Λίβερπουλ.
Στα δυο ντέρμπι
Ούτε, βέβαια, είναι συμπτωματικό ότι έχασε με τρία γκολ διαφορά και από την Σίτι κι από την Λίβερπουλ το τελευταίο διάστημα.
Με παικταράδες
Η Σίτι, λοιπόν, δεν ζορίστηκε καθόλου. Όποτε ήθελε σκόραρε. Ανά πάσα στιγμή έμπαινε στην περιοχή και είχε τέσσερις – πέντε παικταράδες στην ενδεκάδα της που κάνανε την ποιοτική διαφορά.
Πιο ακίνδυνη
Η Γιουνάιτεντ είχε μόνο τον Ρούνεϊ με την φιλοτιμία του να παλεύει. Θα μπορούσε η ομάδα να βάλει ένα γκολ στις τρείς – τέσσερις φάσεις που έκανε, αλλά μέχρι εκεί. Και ειδικά χωρίς Φαν Πέρσι, είναι ακόμα πιο ακίνδυνη.
Δύσκολα
Το ντέρμπι, λοιπόν, ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Ο πρωταγωνιστής ήταν η Σίτι. Και η Γιουνάιτεντ ο κομπάρσος. Πολύ δύσκολα θα βγει στο γιουρόπα, όπως φαίνεται…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: