Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Παντελίδης: «Να υπερβάλουμε εαυτούς»

Στη σκληρή δουλειά που χρειάζεται να κάνουν οι παίκτες του Λεβαδειακού προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα αναφέρθηκε ο Σάββας Παντελίδης.

Παντελίδης: «Να υπερβάλουμε εαυτούς»
Στην προσπάθεια που χρειάζεται να κάνουν οι παίκτες του Λεβαδειακού, απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους, προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα, στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης.

Ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε επίσης και στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα του στο προσεχές ματς απέναντι στον Πλατανιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Είμαστε κοντά και χρειαζόμαστε ακόμα ένα αποτέλεσμα και όσο πιο νωρίς έρθει τόσο το καλύτερο για εμάς. Το πολύ σημαντικό είναι το ότι μπορέσαμε να πάρουμε τέσσερις σημαντικές νίκες κόντρα σε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Όσο μπορέσαμε δουλέψαμε και αυτό το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί. Θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε όσο καλύτερα γίνεται. Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται γιατί ο αντίπαλος καίγεται για την παραμονή του και πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς. Στα εκτός έδρας παιχνίδια πρέπει η δική μου ομάδα να πιέσει λίγο πιο ψηλά και να κρατήσει την μπάλα περισσότερο στην κατοχή της για να αποφύγει την πίεση του αντιπάλου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: