Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Λάκης Παπαϊωάννου στο Metropolis: «Προς το συμφέρον του Ηρακλή η αλλαγή προπονητή»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Λάκης Παπαϊωάννου και αναφέρθηκε στις εξελίξεις με την αλλαγή του προπονητή στον Γηραιό.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για την απομάκρυνση Όγιος: «Έτσι είναι η ζωή του προπονητή στη Ελλάδα. Όταν δεν μπορείς να αλλάξεις τους παίκτες αλλάζεις τον προπονητή. Πιστεύω ότι προς το συμφέρον του Ηρακλή έγινε αυτή η αλλαγή και αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Το καλό του Ηρακλή και όχι τα πρόσωπα».

Για το ματς με την Ζάκυνθο: «Πρέπει οι παίκτες να κερδίσουν την Ζάκυνθο για να πάμε στα μπαράζ. Aπό εκεί πέρα έχει διαμορφωθεί μια αρνητική κατάσταση όσον αφορά τα πλέι οφ αφού μετά τις δύο ήττες από Αιγινιακό και Καρδίτσα ο πρωτοπόρος έχει έξι βαθμούς. Όμως οι παίκτες πρέπει να το πιστέψουν και να παλέψουν για την άνοδο».

Για τον Μπάμπη Τεννέ: «Με τον Μπάμπη Τεννέ συνεργάστηκα στην Κέρκυρα και του εύχομαι καλή επιτυχία. Σε όποια ομάδα πήγε την ανέβασε στην Σούπερ Λίγκα. Ο κόσμος δεν πρέπει να είναι διστακτικός όχι μόνο μαζί του αλλά και με όποιον προπονητή έχει ο Ηρακλής». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: