Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Λαγός: «Πρότυπό μου ο Θανάσης Κωστούλας»

Στον Θανάση Κωστούλα, ο οποίος είναι το πρότυπο του, θέλει να μοιάσει ο Τάσος Λαγός. Ο μέσος του Παναθηναϊκού απάντησε σε 13 ερωτήσεις του match programme, οι οποίες προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Λαγός: «Πρότυπό μου ο Θανάσης Κωστούλας»
Τον Θανάση Κωστούλα έχει ως πρότυπο ο Τάσος Λαγός, καθώς όπως δήλωσε ο μέσος του Παναθηναϊκού, ζήλευε από μικρός τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόταν ο θείος του.

Ο νεαρός παίκτης των «πράσινων» απάντησε σε δεκατρείς ερωτήσεις του match programme του παιχνιδιού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Καλλονή, με τα αποτελέσματα να δείχνουν αρκετό ενδιαφέρον.

Αναλυτικά:

1. Όταν ήσουν μικρός, σε ποιον ήθελες να μοιάσεις; Είχα σαν πρότυπο τον θείο μου τον Θανάση τον Κωστούλα, που έπαιζε μπάλα, τον έβλεπα και τον. ζήλευα.

2. Αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής, θα ήσουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, αλλά θα ήθελα να. γυρίζω ντοκιμαντέρ στην Αφρική, να κάνω και κανένα ταξίδι!

3. Όνειρο ζωής που δεν αφορά στο ποδόσφαιρο; Να φτιάξω οικογένεια και το σπίτι μου στο χωριό, που μεγάλωσα.

4. Όταν δεν έχει ματς ή προπόνηση, συνήθως. Ή βλέπω τηλεόραση με την κοπέλα μου την Έλενα ή πηγαίνω για καφέ με την Έλενα, την Γιώτα, τον Γιάννη και την Βίκυ.

5. Αυτοκίνητο ή μηχανή που θέλεις να οδηγήσεις; Σίγουρα αυτοκίνητο, ιδανικά θα έλεγα Lamborghini!

6. Ποιο είδος μουσικής σε εκφράζει; Ακούω ελληνικά κυρίως, σχεδόν τα πάντα αλλά έχω «κολλήσει» με τον Παντελίδη.

7. Τελευταία φορά που πήγες σινεμά είδες το. Δεν πάω συχνά σινεμά, μάλιστα μια φορά τελευταία που πήγα με. πήρε ο ύπνος!

8. Βουνό ή θάλασσα και γιατί; Βουνό, γιατί είναι πιο ήσυχα, πιο ωραία και από μικρός που πήγαινα για κυνήγι το είχα συνηθίσει.

9. Η κουζίνα ή το φαγητό που έχεις αδυναμία είναι. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα γεμιστά.

10. Ο αγαπημένος προορισμός διακοπών σου; Θα έβαζα πρώτη την Σαντορίνη και μετά τη Μύκονο.

11. Περιέγραψε μας τον ιδανικό σύντροφο. Να με καταλαβαίνει, να είναι γλυκιά μαζί μου, σίγουρα να είναι όμορφη και στις δύσκολες στιγμές να μου συμπαραστέκεται. Ή, με μια λέξη, Έλενα!

12. Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου με πέντε λέξεις; Εργατικός, φιλότιμος, πλακατζής, λίγο ζηλιάρης και δεν τα παρατάω εύκολα.

13. Η συνήθεια που δεν πρόκειται να κόψεις ποτέ. Χωρίς δεύτερη κουβέντα το κυνήγι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: