Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Πελεγκρίνι: «Ούτε ευκαιρία η Γιουνάιτεντ»

Πλήρως ακίνδυνη ήταν για τη Σίτι η Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, όπως δήλωσε μετά το 3-0 των «πολιτών» στο «Ολντ Τράφορντ» ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Πελεγκρίνι: «Ούτε ευκαιρία η Γιουνάιτεντ»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της Σίτι και το θρίαμβο με 3-0 επί της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ (0-3) εμφανίστηκε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Πετύχαμε τρία γκολ και είχαμε ακόμα τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Δεν θυμάμαι ούτε μία ευκαιρία της Γιουνάιτεντ. Παίζαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και το αποδείξαμε από το πρώτο λεπτό. Για μένα είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας. Ξέρουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά γκολ, αλλά πρέπει παράλληλα να είμαστε συμπαγείς και στην άμυνα και να υπάρχει μια ισορροπία», τόνισε ο Χιλιανός τεχνικός.

Όσο για τη μάχη του τίτλου, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις από την αρχή της σεζόν το ρόστερ που θέλεις. Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι γεμάτο και είναι σημαντικό να έχεις καλούς επιθετικούς, τους οποίους μπορείς να αλλάζεις. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, όμως και από την άμυνά μας. Είμαστε μια πολύ ισορροπημένη ομάδα αυτή τη στιγμή».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: