Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Με νέο… αίμα για το σερί!!

Με στόχο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Καλλονή στη Λεωφόρο, με τον Γιάννη Αναστασίου να προχωρά σε αρκετές αλλαγές στην «πράσινη» ενδεκάδα.

Με νέο… αίμα για το σερί

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, αφού ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει κάποιους παίκτες (λόγω τιμωριών ή τραυματισμών) και ξεκουράσει κάποιους άλλους για να τους δώσει «ανάσες» εν όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Κουτρουμπή, Ρισβάνη (ή Σίλντεφελντ) και Χουχούμη. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, έχοντας ως εσωτερικούς μέσους τον Δώνη και τον Ντίνα. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ατζαγκούν, Κλωναρίδης και Καρέλης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Σίλντεφελντ, Αμπέντ, Ζέκα, Πράνιτς, Γιαννιτσάνης και Πέτριτς.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μπεργκ, οι τραυματίες Λαγός, Μπαϊράμι και οι Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, τους οποίους οποίο ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Προϊστορία

Πρώτη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες στη Λεωφόρο. Στον πρώτο γύρο, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με το ευρύ 4-0. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: