Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Μόγες: «Είμαστε δύο επίπεδα πιο κάτω…»

Ο Ντέιβιντ Μόγες παραδέχτηκε πως η Μαν. Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη Μαν. Σίτι μετά την ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» (0-3).

Μόγες: «Είμαστε δύο επίπεδα πιο κάτω…»
Αν μη τι άλλο, είναι ρεαλιστής… Ο Ντέιβιντ Μόγες παραδέχτηκε πως η βαριά ήττα με 3-0 από τη Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ ήταν δίκαιη και πως η Γιουνάιτεντ απέχει πολύ από το επίπεδο που πρέπει να βρίσκεται.

«Δεν αρχίσαμε καλά τον αγώνα. Είναι πάντα δύσκολο όταν δέχεσαι ένα γκολ στα πρώτα 30-40 δευτερόλεπτα και είχαμε μπροστά μας ένα βουνό στη συνέχεια. Στη συνέχεια αντιδράσαμε και βελτιωθήκαμε στην εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου. Όταν ήρθε το δεύτερο γκολ απογοητευτήκαμε, γιατί όσο ήμασταν πίσω με ένα γκολ είχαμε τη δυνατότητα να παλέψουμε. Όμως δεν τα πήγαμε όσο καλά θέλαμε», τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

«Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει στο επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε. Ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή είμαστε δύο επίπεδα πιο κάτω από εκεί που πρέπει και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε εκεί που έχουμε στοχεύσει», πρόσθεσε.

Όσο για την αγκωνιά του Φελαϊνί στον Σαμπαλέτα που τιμωρήθηκε απλώς με κίτρινη κάρτα, είπε: «Η πρώτη εντύπωση που είχα είναι ότι η πρώτη κίτρινη που παίρνει ο Φελαϊνί, δεν είναι καν φάουλ στον Σαμπαλέτα. Βέβαια, δεν το έχω δει δεύτερη φορά και άκουσα που έλεγαν ότι τελικά είναι πολύ χειρότερο».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: