Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Κούγιας: "Δεν μπορεί να είναι ο Άρης του Κούγια αλλά του Άρη"

O Αλέξης Κούγιας έδωσε το παρών στη γιορτή των 100 χρόνων του Άρη και μίλησε για το ποδοσφαιρικό μέλλον ενώ τόνισε πως θέλει να είναι ο τελευταίος από μια ομάδα ανθρώπων που θα βγει μπροστά.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω για την πρόσκληση στην ιερή μέρα του Άρη, δεν θα είμαι στην επόμενη 100ετία, αλλά εύχομαι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε με ανθρώπους που έχουν τιμήσει και έχουν τιμηθεί από τον σύλλογο, με ανιδιοτελείς ανθρώπους του Άρη, να καταφέρουμε να το ολοκληρώσουμε και να βοηθήσουμε στην τραγική καμπή που βρίσκεται η οικογένεια του Άρη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

«Να μπούμε όλοι μπροστά, εγώ θέλω να είμαι ο τελευταίος με απόλυτο σεβασμό. Ο τελευταίος μιας προσπάθιας που θα βγάλει τον Άρη από την δύσκολη καμπή που βρίσκεται», συμπλήρωσε ο Κούγιας και κατέληξε: «Ένα ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τον Άρη, την ΑΕΚ, την Λάρισα, τον Πανσερραϊκό δεν μπορεί να έχει μέλλον».

Ρωτήθηκε για την κατηγορία στην οποία θα παίζει ο Άρης την επόμενη χρονιά: «Καταρχήν δεν μπορεί να είναι ο Άρης του Κούγια. Ο Άρης είναι του Άρη. Εγώ θα είμαι ουραγός σε αυτή τη προσπάθεια με ότι δυνατότητες έχω. Θα είμαι παρών. Έχω δηλώσει την αποχώρησή μου από την Παναχαϊκή. Με τους ανθρώπους που μιλάμε και είναι σοβαροί και έχουν προσφέρει όλοι και έχουν τις προϋποθέσεις να είναι μπροστά, είπαμε ότι μέσα στις επόμενες βδομάδες θα πρέπει να έχουμε κάνει ένα σχήμα και να πούμε».

Για το θέμα των ισολογισμών τόνισε: «Δεν έχει μέλλον ούτε νομικό, ούτε ουσιαστικό. Δεν είναι πρόβλημα του αθλητισμού, αλλά του υπουργείου. Δεν υπάρχει όμως προηγούμενο τέτοιο. Δεν είναι καλό να δημιουργούμε όνειρα στην απελπισία του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: