Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Δεν ανησυχούν σε Χανιά και Πλατεία!

Καθησυχαστικοί παρουσιάζονται στον Πλατανιά και τον Πανιώνιο για την υπόθεση της μη έκδοσης ισολογισμού του τρέχοντος έτους.

Δεν ανησυχούν σε Χανιά και Πλατεία
Κάθε άλλο παρά προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των διοικήσεων του Πλατανιά και του Πανιωνίου, οι οποίοι φέρονται να κινδυνεύουν με κυρώσεις – ύστερα από σχετική αποκάλυψη στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ.

Όπως γράφει το «Εθνοσπόρ», οι ΠΑΕ έχουν τη δυνατότητα να μην καταθέσουν ισολογισμούς για δύο χρόνια, αλλά αν εξακολουθήσουν να μην τον υποβάλλουν, τότε κινδυνεύουν μέχρι και με ανάκληση της λειτουργίας τους.

Από την πλευρά του, ο νομικός εκπρόσωπος των Κρητικών, Χρήστος Παραματευτάκης, υποστήριξε πως έχει εγκριθεί από τη Γ.Σ. και εστάλη ταχυδρομικώς στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η τύχη του φακέλου που κατέθεσαν οι Χανιώτες αγνοείται και τα απαιτούμενα έγγραφα θα κατατεθούν τις προσεχείς ημέρες, με την επιβολή ενός μικρού χρηματικού προστίμου να είναι υπαρκτή.

Από την πλευρά τους, οι Νεοσμυρνιώτες αναφέρουν πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας». Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο ισολογισμός δεν είναι από τα προαπαιτούμενα έγγραφα που καταθέτουν οι ΠΑΕ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά η παρουσίαση του προϋπολογισμού τους.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: