Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Τέλος ο Όγιος!

Όπως αναμενόταν, ο Γκιγιέρμο Όγιος αποτελεί… ιστορία για τον Ηρακλή που ανακοίνωσε και επίσημα το «διαζύγιο» με τον Αργεντινό τεχνικό.

Τέλος ο Όγιος
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται και με τη… βούλα ο Ηρακλής. Ο Γηραιός ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Γκιγιέρμο Όγιος απ’ τον πάγκο, μετά από ψηφοφορία που έγινε μεταξύ της διοικούσας επιτροπής στήριξης και του νυν προέδρου του συλλόγου.

Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα υπήρχε δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Αργεντινού τεχνικού και φόβος πως ακόμα κι αν επιτευχθεί ο στόχος της εισόδου στα πλέι οφ (με νίκη επί της Ζακύνθου ή ίδιου αποτελέσματος με την Καρδίτσα που παίζει με τη Νίκη Βόλου), δεν θα μπορούσε εκεί να γίνει το… μπαμ με την επιστροφή στα «σαλόνια».

Μάλιστα προγραμματίστηκε συνέντευξη Τύπου για την Τετάρτη όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω απ’ την υπόθεση, αλλά και τον διάδοχο του Όγιος, που βάσει των μέχρι τώρα πληροφοριών, ο Τεννές «παίζει» δυνατά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με απόφαση της και με ψήφους 4-1 η επιτροπή διοικητικής στήριξης της ΠΑΕ Ηρακλής συμφωνούντος και του παρόντος προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής αποφάσισε την λύση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Γκιγιέρμο Όγιος. Αύριο στις 7 μμ. στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου με θέμα: "Διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Ηρακλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: