Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Με το βλέμμα στον… Ολυμπιακό!!

Τη μισή σεζόν παίζει ο ΠΑΟΚ στους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό και, όπως είναι φυσικό, όλοι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο ζουν και αναπνέουν για αυτά τα ματς.

Με το βλέμμα στον… Ολυμπιακό
Τη δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας θα προσπαθήσει να διατηρήσει ο ΠΑΟΚ στον αγώνα (27/0) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 31ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το μυαλό, όμως, όλων πηγαίνει στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης και η διεκδίκηση ενός τίτλου που έχει πολλά χρόνια να πάει στην Τούμπα.

Για αυτό τον λόγο είναι αρκετά πιθανό ο Γιώργος Γεωργιάδης να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου του Βορρά», ξεκουράζοντας κάποιους ποδοσφαιριστές.

Εκτός από τον Χούσεν, ο οποίος θα αγωνιστεί στη θέση του τιμωρημένου Αθανασιάδη. Επίσης, κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα παίξει ο Κάτσε, με γνώμονα ότι θα προφυλαχθεί στο ματς με την Καλλονή, και να είναι «φρέσκος» σε εκείνο με τους Πειραιώτες.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Μαντούρο, ο οποίος θα αγωνιστεί στη θέση του τιμωρημένου Βίτορ ή σε εκείνη του Νάτχο για να πάρει «ανάσες».

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για την κατάσταση του Κατσουράνη, με τον Κατσικά να έχει πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού και να παίζει μαζί με τον Σκόνδρα στο κέντρο της άμυνας.

Πρόθεση του υπηρεσιακού προπονητή του ΠΑΟΚ είναι να μην επιβαρύνει τους παίκτες με συνεχόμενα ματς, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμο για το πρώτο ματς του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: