Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

«37 βαθμοί είναι αρκετοί για να σωθείς»

Την άποψη πως οι 37 βαθμοί είναι αρκετοί για να μην υποβιβαστεί μια ομάδα στη φετινή Σούπερ Λίγκα, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σάββας Παντελίδης , ενόψει Πανιωνίου.

«37 βαθμοί είναι αρκετοί για να σωθείς»
Το όριο για να μην υποβιβαστεί μια ομάδα στη φετινή Σούπερ Λίγκα είναι οι 37 βαθμοί. Αυτή ήταν τοποθέτηση του Σάββα Παντελίδη ενόψει της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Βοιωτών μίλησε για τη διάθεση που έχει η ομάδα του για νίκες, ενώ εκθείασε τη δουλειά που έχουν κάνει οι παίκτες του μέχρι τώρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Το ματς κόντρα στον Πανιώνιο απαιτεί μεγάλο σεβασμό προς τον αντίπαλο. Ο Πανιώνιος έχει τέτοια δυναμική και ιστορία που όταν είναι σε δύσκολη θέση βγάζει ένα ιδιαίτερα καλό πρόσωπο.

Το ότι είναι πιο πίσω από εμάς στη βαθμολογία θα του δώσει κίνητρο. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε σχέση με τα ματς κόντρα στην Ξάνθη και τον Παναιτωλικό. Οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα είναι ένα καλό βήμα. Αν μπορέσουμε και πάρουμε κάτι, θα χρειαζόμαστε μια ακόμα νίκη για να κλειδώσουμε την παραμονή. Εκτιμώ ότι οι 37 βαθμοί είναι αρκετοί.

Δεν υπάρχει μυστικό στην καλύτερη πορεία του Λεβαδειακού. Αυτό που συζητάμε με τα παιδιά συνέχεα, είναι πως πρέπει να «πεινάς» για τις νίκες. Είχαμε ανάγκη τις νίκες και βάζαμε στόχο να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Δεν δώσαμε τόσο μεγάλη προσοχή στην αμυντική μας λειτουργία όσο στην επιθετική για να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: