Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Έξι έμειναν…!

Η πρώτη από τις έξι αγωνιστικές που απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου περιλαμβάνει ματσάρες. Ξεχωρίζουν ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ και Άρης-Ολυμπιακός.

Έξι έμειναν…
Η αυλαία ανοίγει με τέσσερα ματς το Σάββατο. Ο τρίτος της βαθμολογίας Πανιώνιος φιλοξενεί χωρίς τον τραυματία Κέβιν Λάνγκφορντ τον Ίκαρο Χαλκίδας, που ενισχύθηκε με τον Γιάννη Δεμερτζή, αλλά θα παίξει χωρίς τον Νίκο Στρναντ και πιθανώς τον Ράιαν Ρίτσαρντς. Ο Πανελευσινιακός χωρίς περιθώρια για απώλειες και με νέα πρόσωπα τους Ντέιβιντ Κάιλς και Ρόκας Ούζας υποδέχεται τον Απόλλωνα, που ακόμη δεν έχει απαλλαγεί πλήρως από το άγχος της σωτηρίας. Ο έκτος της βαθμολογίας ΚΑΟΔ θέλει να προσθέσει τον τέταρτο ΠΑΟΚ στη λίστα των… μεγάλων θυμάτων του έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις των δύο ομάδων στη Δράμα. Τα Τρίκαλα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους (7-3) απέναντι στο Ρέθυμνο με τις δύο ομάδες να θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα με την παραμονή.

Την Κυριακή η πέμπτη της βαθμολογίας Νέα Κηφισιά φιλοξενεί τον Κολοσσό, που ενισχύθηκε με τον Κώστα Κακαρούδη αλλά θα έχει στον πάγκο του τον Μιχάλη Κουταλιανό που προήχθη σε ρόλο head coach μετά τη μετακόμιση του Δημήτρη Πρίφτη στον Παναθηναϊκό.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τους «αιώνιους». Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό με στόχο τη νίκη που θα τον απομακρύνει κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα τον φέρει πιο κοντά στα play offs. Πελεκάνος και Ασημακόπουλος αναμένεται να παίξουν κανονικά παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, ενώ από τους πρωταθλητές Ευρώπης, που μετρούν 20 σερί νίκες επί των «κιτρίνων» στο πρωτάθλημα, αναμένεται να λείψουν Σπανούλης και Πρίντεζης, αλλά και οι Πέτγουεϊ-Σερμαντίνι που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ουραγό Ηλυσιακό χωρίς Γκιστ και Κάρι, όπως και τον Μπατίστ που δεν είναι δηλωμένος στο ρόστερ της Α1. Οι φιλοξενούμενοι που έχουν έντεκα ήττες σε ισάριθμα ματς της Α1 απέναντι στους «πράσινους» έχασαν τον Ντι Τζέι Στέφενς που έφυγε για το ΝΒΑ, αλλά και τον Έρικ Ντίβεντορφ που αποδεσμεύτηκε μετά από μόλις δύο ματς.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο 15/3
16:00 Πανιώνιος-Ίκαρος Χαλκίδας
16:00 Πανελευσινιακός-Απόλλων Πάτρας
17:00 ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ (Novasports 3)
17:00 Τρίκαλα-Ρέθυμνο

Κυριακή 16/3
16:00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Κολοσσός Ρόδου

Δευτέρα 17/3

18:00 Άρης-Ολυμπιακός (Novasports 3)
19:15 Παναθηναϊκός-Ηλυσιακός (Δημόσια Τηλεόραση)

Επόμενη αγωνιστική (22η):

Σάββατο 22/3
16:00 Κολοσσός Ρόδου-Πανιώνιος (Novasports 4)
16:00 Ηλυσιακός-Άρης
17:00 Απόλλων Πάτρας-Τρίκαλα
18:00 ΠΑΟΚ-ΑΕ Ν. Κηφισιάς

Κυριακή 23/3
15:00 Ίκαρος Χαλκίδας-Παναθηναϊκός (Novasports 3)
16:00 Ρέθυμνο-ΚΑΟΔ
19:15 Ολυμπιακός-Πανελευσινιακός (Δημόσια Τηλεόραση)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: